Om IF Lyseng

IF Lyseng Håndbold er en underafdeling af Hovedforeningen IF Lyseng. Håndboldafdelingen har eksisteret siden 1970, og har altså mere end 50 år på bagen. 


IF Lyseng Håndbold er en forholdsvis lille klub med godt 200 medlemmer, men er en klub i fremdrift. 

De seneste par år har vi haft en stor tilgang af spillere, især på ungdomssiden.  Vi træner primært i Lyseng -og Rundhøjhallen.


I 2002 blev klubben kåret som Årets Børneklub af Jydsk Håndbold Forbund, og med denne certificering følger, at klubben fortsat arbejder på at holde niveauet for at være en sådan udnævnelse værdig.


Det har altid været klubbens mål at forene både sportslige ambitioner og sociale aktiviteter, og vi mener selv, at der hersker en god og uformel omgangstone i klubben. Vi spiller alle for at vinde, træner hårdt for at blive bedre, men hos os er der også tid til smil, latter og 3. halvleg.

Første spadestik til Lyseng Idrætscenter blev taget 3. oktober 2009. Der var stor glæde, da børn og voksne hjalp hinanden med det første hug i jorden. 


Fra venstre ses Formanden for Højbjerg Gymnastikforening Lisbeth Spanggaard, Formanden for IF Lyseng Gert Rosenlund, daværende sports- og kulturrådmand Jacob Bundsgaard Johansen samt Formanden for Fonden Lyseng Idrætscenter, Hans Skou.