Klubnyheder

TURNERINGEN GENOPTAGES I JYDSK HÅNDBOLD FORBUND

13. oktober 2020, 21.48

Turneringsudvalget i Jydsk Håndbold Forbund har besluttet, at turneringen skal genoptages som planlagt d. 17. oktober. For at sikre tid til at afvikle alle kampe, flyttes ombrydningen til januar 2021.

Da der for små 14 dage siden blev trykket på pauseknappen for breddehåndbolden i Jydsk Håndbold Forbund, var det blandt andet for at give alle foreninger muligheden for at forberede sig på kampaktivitet efter håndboldens Corona protokol.

Med den ekstra tid til at forberede kampafvikling har Jydsk Håndbold Forbunds turneringsudvalg besluttet at holde fast i den oprindelige plan om at starte turneringen igen d. 17. oktober for Jyllandsserien, serie 1-4 og børne- og ungdomshåndbold fra U9 til U19. Og det selv om restriktioner i samfundet netop er blevet forlænget til d. 31. oktober.

Niels Emil Lindholm, der er formand for turneringsudvalget, siger om beslutningen:

”Vi mener godt, der forsvarligt kan afvikles håndboldkampe i Jylland, hvis foreningerne bruger den sunde fornuft og indretter sig efter håndboldens Corona protokol. Den har en række meget konkrete anvisninger til, hvordan man kan afvikle kampe, så Coronasikkert som muligt. Rigtigt mange har allerede taget protokollen til sig, og de frivillige i vores foreninger har gjort og gør et kæmpe arbejde for at få alt til at fungere, så vi kan spille håndbold. Det skal de have en stor tak og en massiv ros for,” siger Niels Emil Lindholm og fortsætter: ”Det er klart, at det aldrig bliver 100 pct. uden risiko at spille håndbold, men vi bliver også nødt til at forholde os til, at vi har en masse børn og unge, som hungrer efter at komme ud og spille turneringshåndbold igen. Dem er vi nødt til at hjælpe på vej.”

Facts om turneringsopstart

 • Turnering starter lørdag den 17. oktober for:
  • Jyllandsserien
  • Serie 1, 2, 3 og 4
  •  børne- og ungdomshåndbold fra U9 til og U19
 • De kampe, der allerede er planlagt fra 17. oktober og frem ændres ikke. Det betyder, at det store arbejde, som de frivillige i foreningerne allerede har lagt i forhold til planlægning af kampe m.m., ikke er spildt.
 • Ombrydning flyttes til januar, hvilket giver mulighed for at spille kampe til og med 17. januar.
 • Kampe, der var planlagt i perioden 25. september til 16. oktober, er flyttet af administrationen.
 • Der åbnes for gratis flytning af de flyttede kampe i ovennævnte rækker. Flytning er forudsat, at modstander er indforstået med at flytte kampen. Foreningerne kan flytte kampe i HåndOffice i perioden fra den 9. – 15. oktober.