Klubnyheder

Loppemarkeder fra 14/11 - 12/12

23. september 2020, 10.42

Vi håber på et godt salg igen og en aktivitet, som alle i klubben støtter op om, da det er denne aktivitet som gør at vi kan købe nye bolde og spillersæt til turneringsholdene, holde fastelavnsfester for de mindste, yde tilskud til kurser for klubbens trænere, etc. Med andre ord alt det der gør livet i IF Lyseng Håndbold lidt sjovere er finasieret af overskuddet fra Loppehuset. 


Planlægning af loppemarkeder i Loppehuset, Søren Nymarksvej 6, 8270 Højbjerg er gået i gang. Udvalget planlægger efter et forsamlingsforbud på 50 personer. Hvis det hæves til 100 personer tilpasses planen. Vi vil lukke kunder ind i hold a 35 personer. I hallen vil der være 15 sælgere (uden børn), som er iført gule veste, pengetasker og mundbind. Håndspritdispenser vil være fordelt over hele loppemarkedet. Caféen må ikke være åben, men der indkøbes forplejning til de frivillige allievel.

Der vil komme flere loppemarkeder end sidste gang, da vi ellers ikke kan opretholde den samme omsætning. Men da kundeantallet i Loppehus-hallen ikke er mere end 35 ad gangen, er der ikke behov for 35-40 sælgere som vi tidligere har haft behov for.  Så omfanget af frivilligt arbejde denne gang vurderes mindre for den enkelte end tidligere år. Den detaljerede plan er under udarbejdelse.  Samarbejdet med FDF, kreds 9 på Elverdalsvej gentages.  FDF og IF Lyseng Håndbold fordeler alle aktiviteter og overskud 50/50.

Alle Håndboldhold's forældre skal deltage i opstillinger, afholdelse af loppemarkeder og afhentning af genbrugsvarer på Eskelund. De enkelte hold vil få tildelt nogle bestemte Eskelund-tømninger og de øvrige aktiviteter er for alle.  Hold med spillere yngre end 7 år får ikke Eskelund-tømninger i hverdagen. Man tilmelder sig i Holdsport ligesom, hvis man tilmelder sit barn til kamp eller andre aktiviteter. I oktober udsendes yderligere information,  som i detaljer beskriver arbejdsopgaverne, kørselsvejledning fra Loppehuset til Eskelund Genbrugsstation, opstillinger og afholdelse af Loppemarkeder.


Hvis I har spørgsmål er I velkommen til at kontakte undertegnede, Jens Kofod Nielsen, 2916 1036

Link: www.loppehuset.dk