Klubnyheder

IF Lyseng Håndbold i possitiv udvikling

21. juni 2020, 10.50

Sæsonen 2019/2020 har på mange måder adskilt sig fra tidligere år. Klubbens medlemstal har været stigende. Børn under 9-10 år udgør nu 50% af klubben. Det er et utroligt godt arbejde trænere og holdansvarlige har gjort i de yngre årgange de seneste år. Intet tyder på denne udvikling ikke vil forsætte for IF Lyseng Håndbold. Så i årene fremad må vi forvente mange små håndboldspillere i IF Lyseng Håndbold.


Bestyrelsen vil gerne takke alle, som har bidraget i forbindelse med træninger, kampe, turneringer, sociale arrangementer og udvalgsarbejder i den forgangende sæson. Uden jeres frivillige indsats ville klubben ikke bestå. Tak for indsatsen og vi håber I har mod på at forsætte.


En speciel tak vil den nuværende bestyrelse gerne rette til vores tidligere formand, Anders Løkke, som gennem de seneste 4-5 år har været med til at rette økonomien op og få struktur på klubben. Godt gået Anders, du har gjort en forskel.  


Træningstiderne for sæsonen 2020/2021 er næsten på plads og forventes, at blive lagt op på holdsport inden sommerferien.


Bestyrelsen glæder sig til, at byde velkommen til en ny håndboldsæson indenfor i Rundhøj Hallen og Lyseng Idrætscenter. God sommer - pas på jer selv og jeres nærmeste.