Klubnyheder

Har du lyst til at være en del af bestyrelsen i IF Lyseng Håndbold?

8. juni 2020, 22.03

IF Lyseng Håndbold har de seneste år oplevet en stor interesse og en stigende spillertilgang, særligt fra de yngre årgange.


Vi møder en masse engagerede forældre både i bestyrelsen, på trænerbænken og på sidelinjen. Det er fantastisk at opleve fællesskabet og aktiviteten i hallen, både blandt børn og voksne.

Vores klub er båret af frivillige forældre hele vejen rundt og det er derfor helt afgørende, at vi står sammen og bidrager til at løfte i flok.


Den 15. juni kl. 19.30 holder vi generalforsamling i mødelokalet i Lyseng Svømmehal, og i den forbindelse søger vi et nyt bestyrelsesmedlem samt to bestyrelsessuppleanter.


Bestyrelsen består i dag af 6 medlemmer og vi mødes 5-6 aftener om året, hvor vi fastlægger strategien og aktiviteter i klubben på baggrund af input fra trænere og spillere.

I bestyrelsen er der rig mulighed for at bidrage indenfor flere områder – alt efter interesse og erfaring. Det kan fx være i forbindelse med sponsorater, indkøb af spillertøj og udstyr, samarbejdet med DGI/DHF og Århus United, markedsføring samt koordinering af stævner og andre aktiviteter i klubben.


Det er også en hjælp for klubben hvis du blot vil hjælpe til med en eller flere af ovenstående opgaver, uden at være en del af bestyrelsen.


Hvis du har spørgsmål om bestyrelsens arbejde, er du velkommen til at ringe til Kirstine på tlf. 26 25 24 81.

 

De bedste hilsner på vegne af Bestyrelsen

Lene og Kirstine