Klubnyheder

Hjemmetræning

2. april 2020, 09.23

Den ene covid-19 uge tager den anden. Det påvirker voksne såvel som børn og unge. Derfor har U13-drengenes træner, Frank Graversen, taget initiativ til hjemmetræning med og uden bold. Drengene har taget det til sig og forsøger at holde formen ved lige, selvom det selvfølgelig ikke kan erstatte håndboldtræninger i Lyseng Idrætscenter eller Rundhøj Hallen. 

Hvis andre hold overvejer noget tilsvarende, så kan det anbefales man lægger aktiviteten op på Holdsport så spillerne kan tilmelde på traditionel vis. Hvis man som træner mangler inspiration til øvelser nu og fremadrettet, kan det anbefales, at installere DHF-håndbold App og kikker i "sporttasken-videoer" og eksempelvis "forebyg skader".

På mandagens pressemøde (30-3-2020 kl. 17:30) blev der åbnet op for, at Danmark genåbner på kontrolleret vis efter påske. Det vil dog overraske undertegnede, hvis traditionel fællestræning i en håndboldhal bliver en mulighed. Derfor kan jeg kun opfordre til, at man som træner allerede nu begynder, at overveje om man kan lave opvarmning og øvelser udendørs på græsbaner, spiller beachhåndbold, styrketræne ved hallerne, fællesløbetræning i Marselisborg skoven etc. 

Men for at ingen er i tvivl, så vil IF Lyseng håndbold følge UM's vejledninger under hele coronakrisen og indtilvidere er hjemmetræning den eneste mulighed.  God træning til alle.