Klubnyheder

Støt klubbens børn og unge til en spændende kampdag!

17. november 2023, 11.59 / 17. november 2023, 13.52

Kære håndboldentusiaster,

 

Vi er glade for at kunne annoncere, at IF Lyseng Håndbold afholder en spændende kampdag for vores håndboldhold fra U9 til U15. Den 25. november vil vores hold tage imod modstandere fra andre klubber og vise os det de har lært bedst af holdånd, redninger, finter og gejst. 

 

Dette er en fantastisk mulighed for at støtte vores unge håndboldspillere og være en del af en dag fyldt med spænding og energi. Kampene strækker sig fra kl. 8.00 om morgenen til kl. 17.10 om eftermiddagen.

 

Vi opfordrer alle til at komme og heppe på vores hold og skabe gode minder sammen. Det er en oplagt chance for at opleve den intense atmosfære i håndboldhallen og støtte vores lokale foreningsliv. 

 

Uanset om du er forælder, bedsteforælder, ven eller nabo, er du mere end velkommen til at deltage i klubdagen. Vi opfordrer også andre håndboldinteresserede til at komme og være en del af dagen. Vi glæder os også til at byde vores modstanderhold velkommen i Lyseng Idrætscenter. 

 

Sæt kryds i kalenderen og afsæt tid til at være en del af denne dag. Jeres støtte og tilstedeværelse betyder meget for vores spillere, trænere og andre frivillige i vores forening, og det vil være en fantastisk mulighed for at styrke vores lokale fællesskab.

 

Vi ser frem til at se jer alle den 25. november og skabe en fantastisk dag sammen.