Klubnyheder

Indendørs håndbold fra den 21. april

20. april 2021, 08.49

Med virkning fra onsdag den 21. april gælder nedenstående restriktioner for indendørsidrætten:

- Indendørs idræt på tværs af alle idrætter er tilladt for børn og unge til og med 18 år

- For børn og unge til og med 18 år gælder et forsamlingsforbud på 25 personer

Der er forsat krav om at håndsprit stilles frem så håndhygiejnen er høj. Det er forsat gældende, at hvis man udviser tegn på sygdom, må man IKKE komme til træning, men skal i stedet lade sig teste for corona. På www.DIF.dk fremgår guidelines for indendørs idræt.


Alle hold vil have mulighed for indendørshåndbold i Rundhøj Hallen til ultimo juni 2021. Bestyrelsen har ikke fået bekræftet fra Lyseng Fonden, at vores haltider kan forlænges til slut juni, men det forventer vi kan lade sig gøre.


Den nuværende bestyrelse i IF Lyseng Håndbold består af forældre til børn i klubben. 4-5 bestyrelsesmedlemmer har U15-børn, som skal starte på ungdomsuddannelse, efterskole eller måske til udlandet. Forældrene til U15-spillerene stopper i bestyrelsen. Det er tid til et generationsskifte i bestyrelsen. Alle forældre til børn i klubben opfordres til at møde op på Generalforsamlingen mandag den 17. maj 2021 kl. 19:30-21:00, Lyseng Svømmebad, Lysengvej 4, 8270 Højbjerg. Klubben vil udsende en kortere beskrivelse af de poster og opgaver der skal fordeles, så man kender omfanget på forhånd. Uden bestyrelse kan klubben ikke fungere - så mød op.