Slide1

U19 Piger

U 19 piger

U19 Piger er i bogstavelig forstand i en opbygningsfase, hvor den primære opbygning består i at skaffe nogle spillere. F.eks. vil en målmand bestemt ikke skade. Vi har formået at gå fra 2 til 11 spillere, der ellers alle var ”håndboldpensionister” – og vi håber at lokke yderligere et par spillere til at finde håndboldskoene frem igen.

Vi har den grundholdning, at kammeratskab er en helt afgørende forudsætning for succes i en holdsport på ungdomsniveau. Succes i første omgang defineret som noget så banalt som, at spillerne ka’ li at komme til træning, og at de har lyst til både at være sammen og til at blive bedre – individuelt og som hold.

Udvides succesbegrebet til også at inkludere resultater i kampe og turneringer, mener vi stadig, at kammeratskab er det bedste fundament. Det afspejles i vores måde at spille kampe på, hvor ingen er mere ”værd” end andre. En anden del af filosofien er, at ingen skal ”låses” til én fast position på holdet – alle skal tværtimod helst være komfortable med to, tre, fire positioner (målmand dog undtaget ).

Vi træner to gange om ugen, tirsdag og torsdag aften. Du er meget velkommen!

Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen