U18 Drenge 2017/2018 Holdsamarbejde med AIA Tranbjerg
Drenge født årgang 1999 og 2000

 
 
Træningstider: Sted:
Mandag  Kl. 18.30 - 19.30 Grønløkkehallen
Torsdag Kl. 20.15 - 21.15 Rundhøj hallen

 
Træner: Jan Berg Andersen
Mobilnr.  25 21 17 59
 
   
   
Træn med AIA-Lysengs U18 drenge
Truppen af drenge i alderen 17 – 18 år består p.t. af 16 spillere - en blanding AIAs og Lysengs drenge, hvor nogle har spillet sammen en del år og en del nye spillere, der er kommet til løbende. Vi hat tilmeldt 2 hold til puljen, så der er sikkerhed for masser af spilletid til alle mand.
 
Målsætningen omkring holdet er at skabe en trænings- og kampkultur, der udvikler og forbedrer drengene.  Kulturen omkring holdet bygger på ambitioner og engagement i et velbalanceret samspil med glæde og et godt socialt miljø, da vi tror på, det danner de bedste betingelser for at udvikle sig som håndboldspiller. Alle i truppen har en vigtig funktion, og der er plads til alle, der gerne vil spille håndbold. Vi arbejder koncentreret til træning og til kamp, men vi finder også tid og overskud til sjov, da glæden ved håndboldspillet skal være den bærende kraft.
 
Drenge født i 1999/00 er til en hver tid velkomne til at komme og deltage i træningen.  Er du helt ny på håndboldbanen, skal du forvente at bruge energi på at udvikle en basisforståelse og evne i forhold til det at blive håndboldspiller, før du kommer med til kampene.
 
Omkring holdet er der trænere og derudover en meget engageret forældregruppe, der bakker drengene op.
 
Udover håndboldtræning og kamp deltager vi også i stævner, træningslejre, sociale arrangementer og bidrager til klubbernes og holdets økonomi med forskellige opgaver.
 
Vi kan findes på facebook: AIA - Lyseng U18 Drenge  

 
IF Lyseng | Lysengvej 2 | 8270 Højbjerg